Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΚΑΝΤΟ ΞΑΝΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΤΟ ΞΑΝΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Σε λίγες ώρες θα αρχίσει η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με... φόντο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 που γίνεται στη Μαδρίτη. Μία αναμέτρηση που έχει πλούσια παράδοση και πάρα πολλές αναμετρήσεις που έχουν... κόψει την ανάσα.

Ο Θρύλος, φαίνεται πως έχει πάρει το...ν αέρα της αντιπάλου του, αφού την έχει κερδίσει στον τελικό του '12 με επική ανατροπή από το -19, ενώ μία σεζόν αργότερα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο Λονδίνο και την κέρδισαν ξανά, αλλά για τον ημιτελικό αυτή τη φορά.

Πλέον, έχει αποδειχτεί πως τα μπάτζετ και τα αστέρια δεν κάνουν τη διαφορά. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η ψυχή και η θέληση και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλάκις πως τέτοια... «προνόμια» τα έχει και με το παραπάνω!

Πιο έτοιμος και αποφασισμένος από ποτέ λοιπόν για επιστροφή στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης, ο Θρύλος ρίχνεται στη μάχη του Final-4 αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00, ΝS1, NEΡIT)

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα... «μάχη» με τη ρώσικη ομάδα σε επίπεδο αγώνων Final-4. Με τη γλυκιά προσμονή... να επαναλάβουν τους άθλους της Κωνσταντινούπολης και του Λονδίνου και να τσεκάρουν πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν απίστευτη θέληση, πάθος και πάνω’ απ’ όλα αποφασισιτκότητα, ώστε να... τρελάνουν ξανά την Ευρώπη και να κάνουν για άλλη μια φορά περήφανους τους οπαδούς τους!

Η πνευματική προετοιμασία θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ. Αν αφήσουν να πέσει όλο το βάρος της πίεσης στους Μοσχοβίτες και παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και τους έφερε στη Μαδρίτη, μπορούν να το κάνουν ξανά! Μόνο αυτοί άλλωστε μπορούν να το κάνουν, ή μάλλον... να το ξανακάνουν!

Η επιβολή του ρυθμού, ο έλεγχος των ριμπάουντ, η καρδιά, το πάθος και η ενέργεια των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου κόντρα σε παίκτες επιπέδου, όπως είναι αυτοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα αποτελέσουν το «κλειδί» της επιτυχίας. Εάν εφαρμοστούν όλα στο έπακρο, ο Θρύλος θα έχει πετύχει το πιο καθοριστικό βήμα.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν έλειψαν ούτε την παραμονή του ημιτελικού, με τον Ματ Λοτζέσκι να αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές. Όμως, όπωςδήλωσε και ο ίδιος νιώθει πλέον θαυμάσια και θα δώσει κανονικά το παρών, προκειμένου θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για νίκη.

Μετά τις υπερβάσεις σε Πόλη και Λονδίνο, ο Ολυμπιακός θέλει να τριτώσει τις υπερβάσεις με… μόνιμο θύμα την ΤΣΣΚΑ και να φτάσει στον τελικό του Final Four της Μαδρίτης και αυτοί οι ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα καταφέρουν!

Ο Ολυμπιακός καλείται για άλλη μια να... διαψεύσει όλους εκείνους που τον αμφισβητούν και πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε λογική να παραμείνει ο... εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ στον αποψινό πρώτο ημιτελικό του Final Four της Μαδρίτης.

Απέναντι στην ακριβότερη, «βαθύτερη» και αποφασισμένη ΤΣΣΚΑ, που έχει χάσει μόλις τρεις φορές φέτος στην Ευρωλίγκα και συνολικά επτά σε 61 ματς, ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του όπλα: την έλλειψη άγχους, αφού έχει επιτελέσει την αποστολή του και φτάνοντας στο Final Four είναι ήδη πετυχημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σκοπεύει να σταματήσει εδώ. Το χαρακτήρα που έχει «σφυρηλατήσει» στα μεγάλα ματς έχοντας πολλάκις κατορθώσει να ρίξει στο καναβάτσο ομάδες που στα χαρτιά ήταν ανώτερες αλλά αποδείχτηκαν τέτοιες μόνο στα λόγια. Την άμυνά του, κορυφαία της διοργάνωσης, που στην πιο δύσκολη αποστολή της καλείται να εξουδετερώσει την κορυφαία επίθεση. Και το πνεύμα της ομάδας, αυτό που τον οδήγησε τόσο ψηλά και μοιάζει ικανό να υπερκεράσει και τις καλύτερες μονάδες.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΜΑΓΚΕΣ! ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου