Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ...

Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να τα παρατάει σε κανένα σημείο του ματς και αυτό το... «έμαθε» καλά στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης ενόψει του τελικού.

Με πίστη στις δυνάμεις τους θα πάνε οι παίκτες του Θρύλου στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τόνισε πως τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι ερυθρόλευκοι πήραν το… μάθημα να μην τα παρατούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Το μάθημα που πήραμε την Παρασκευή είναι να μην τα παρατάμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να ήμασταν πίσω στα τελευταία λεπτά, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας μας. Ξέρουμε πως η Ρεάλ είναι καλή στην έδρα της, καθώς παίρνουν μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο τους, αλλά είναι ένα ματς, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα που θα είναι σε καλύτερη μέρα θα νικήσει αύριο. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη στους εαυτούς μας. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και αύριο θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για τον τίτλο», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου