Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΤΟΜΙΤΣ : ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΜΙΤΣ : ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ...

Μπορεί στα «χαρτιά» η Ρεάλ να λογίζεται φαβορί, ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πώς… αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις.

«Μην συγκρίνουμε με το Λονδίνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει και στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει κόντρα στα προγνωστικά κι αυτό θα επιχειρήσει και στο σημερινό τελικό της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού των Μαδριλένων και… προέτρεψε τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να μην κάνουν συνειρμούς με τον τελικό του Λονδίνου (το 2013) καθώς σήμερα θα ‘ναι μια διαφορετική ιστορία…

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Αυτό που έπρεπε να προετοιμάσουμε, το κάναμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και περιμένουμε το ματς. Παίζουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο στο γήπεδό του και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Η Ρεάλ είναι το φαβορί, αλλά έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις και πώς μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε ομάδες που θεωρούνται φαβορί», είπε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς και συμπλήρωσε:

«Η Ρεάλ είναι αυτή που θα θελήσει να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, να βρει εύκολα καλάθια, είτε με λέι-απ, είτε με τρίποντα. Έτσι παίζει, αυτό είναι το στυλ της. Αν μειώσουμε τα λάθη μας και ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο».

Όσο για τις συγκρίσεις που γίνονται λόγω… αναβίωσης Λονδίνου: «Δεν θα πρέπει να συγκρινούμε το παιχνίδι εκείνο με το αυριανό. Άλλες καταστάσεις, άλλες ομάδες, θα είναι διαφορετικό. Αύριο θα γραφτεί μια άλλη σελίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου