Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ... «ΑΓΓΑΡΕΙΑ»! ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ... «ΑΓΓΑΡΕΙΑ»! ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Το γκολ του Χάρα στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1 του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Χανιά, αποτέλεσμα που χαροποίησε και τους Κρητικούς που παρέμειναν στη Σούπερ Λίγκα.

Μια ισοπαλία λοιπόν που ικανοποίησε και τις δύο ομάδες.

Περισσότερο τους Κρητικούς καθώς με αυτή εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ τους ερυθρόλευκους καθώς απέφυγαν ένα κακό αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος κάτι όλοι θα απεύχονταν.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Πλατανιάς ήταν περισσότερο... ορεξάτος στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι παίκτες του είχαν κίνητρο για να πάρουν τους βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς έχει στεφθεί πρωταθλητής. Οι Κρητικοί πήραν επιθετικές πρωτοβουλίες κράτησαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και την κυκλοφόρησαν αρκετά καλά. Η πρώτη απειλητική προσπάθεια έγινε στο 8' με τον Τόρρες να χάνει μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το γκολ πάντως ήρθε στο 17' αλλά με... παράδοξο τρόπο. Ύστερα από σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή, ο Ρομπέρτο έπεσε, η μπάλα όμως έφυγε, χτύπησε τα πόδια του Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα των ερυθρόλευκων για το 1-0.

Στην εξέλιξη του ματς ο Περέιρα έδωσε εντολή στον Μπενίτες να ανέβει πιο κοντά στον Μήτρογλου και να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτή η κίνηση έκανε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό απ'το 30' και μετά. Οι παίκτες του Περέιρα είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αλλά ήταν άτυχοι, αφού στο καλοχτυπημένο φάουλ του Μήτρογλου στο 38' η μπάλα έξυσε τα δοκάρια και έφυγε άουτ, ενώ στο τετ α τετ του Μπενίτες με τον Ολιμπά στο 42', ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εξουδετέρωσε το πλασέ του αντίπαλου του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία ευκαιρία μέχρι το 60'. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε και λόγω των αλλαγών, το ματς δεν είχε θέαμα. Απ'το 80' και μετά ο Παράσχος έχτισε την άμυνά του με 5 αμυντικούς για να σιγουρέψει το διπλό΄. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρήκε χώρο και... χτύπησε! Στο 87' ο Χάρα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και πλάσαρε σωστά τον Ολιμπά για το 1-1.

Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Έτσι και αλλιώς ο Πλατανιάς με ισοπαλία παρέμενε στην κατηγορία, κάτι που τελικά έγινε... Με 44 βαθμούς οι Κρητικοί κέρδισαν την παραμονή τους, ενώ ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο Κύπελλο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης, Τετέ, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος (54’ Ζαραδούκας), Μενδρινός (72’ Γιακουμάκης), Γουνδουλάκης (82’ Ιτούα), Τόρες.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης, Τσοντάκης, Ιτούα, Φιγκέιρα, Γκαβιλάν.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουάκου (74’ Φουστέρ), Εντινγκά (57’ Ντουρμάζ), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης (60’ Χάρα), Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Κασάμι, Χάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου