Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ!

Εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός δεν χωράει τίποτα άλλο πλην της... κατάκτησης της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

«Έχουν την έδρα, αλλά οι δικοί μας οπαδοί ακούγονταν», είπε για τον κόσμο του Θρύλου.

Ούτε κούραση, ούτε φαβορί, ούτε τίποτα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης, σκέφτονται μόνο την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον νεαρό φόργουορντ να στέκεται στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγραβάνης στην Red Euroleague

«Πρόκειται για έναν τελικό και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν. Από εκεί και πέρα εμείς θα παλέψουμε στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, οτιδήποτε κι αν αντιμετωπίσουμε μέσα στο παιχνίδι. Είτε αν προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά, είτε αν χάνουμε με κάποια διαφορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά. Έπειτα από μία ολόκληρη σεζόν, δεν πιστεύω πως μπορείς να επηρεαστείς από δύο παιχνίδια παρότι έχεις αγωνιστεί πριν από 48 ώρες. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσο για τον κόσμο κι αν θα επηρεάσει που η Ρεάλ θα ‘χει περισσότερους: «Σίγουρα έχουν την έδρα, αλλά έχουμε κι εμείς τους δικούς μας οπαδούς, οι οποίοι στον ημιτελικό ήταν εκείνοι που ακούγονταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω πόσοι ακριβώς θα είναι. Έχουμε τους οπαδούς που μας στηρίζουν όλη την χρονιά και θα μας στηρίξουν για να πάρουμε το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου