Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΙΟΒΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΙΟΒΑ;

Ένα ακόμα ελληνικό ποδοσφαιρικό ματς αμαυρώθηκε από επεισόδια και για πολλοστή φορά αντί να σχολιάζουμε τι έγινε αγωνιστικά πάνω στο χορτάρι, ασχολούμαστε με τις... "ομορφιές" μια μερίδας οπαδών, η οποία, μετά το γκολ του Χάρα στο τέλος του αγώνα, έκανε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να κυνηγήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ολυμπιακού.


Οι περισσότεροι από την ερυθρόλευκη αποστολή έφυγαν ...σφαίρα για τα αποδυτήρια βλέποντας τους χούλιγκανς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο με... άγριες διαθέσεις. Από τους λίγους που παρέμειναν στο χορτάρι για να ...περιμένουν τους οπαδούς ήταν ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έδειξε να μη φοβάται το μένος των οπαδών της Ένωσης.

Ο διεθνής αμυντικός στάθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον πετύχουν πετώντας διάφορα αντικείμενα προς το μέρος του. Στα δύο παρακάτω βίντεο, από διαφορετικές λήψεις τραβηγμένα, φαίνεται ότι εκτοξεύονται προς τον Σιόβα τουλάχιστον ένα μπουκάλι και μία φωτοβολίδα!

Ωστόσο, πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr" αναφέρουν ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τα χειρότερα και το χτύπημα από χούλιγκαν που κρατούσε στο χέρι του έναν... σιδερολοστό!

Αυτό ισχυρίζονται, τουλάχιστον, από τον Ολυμπιακό καταγγέλοντας μετά το παιχνίδι απόπειρα των εισβολέων να τραυματίσουν παίκτες της ομάδας. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι άνθρωποι των σεκιούριτι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τους χούλιγκανς και να προστατεύσουν τους ερυθρόλευκους.

Δείτε το "πέσιμο" στον στόπερ του Ολυμπιακού από δύο διαφορετικές λήψεις. Το μπουκάλι, η φωτοβολίδα και ο σιδερολοστός (!), στα χέρια του χούλιγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου