Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ... ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ... ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (7/3) επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα και το πρωί της Κυριακής (8/3, 11:00) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.


Ο αγώνας Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε δικαιολογημένα επ' αόριστον, καθώς στο βούρκο του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή, αλλά ούτε και τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε οδικώς για την Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο "Δημόκριτος", απ' όπου "πέταξε" με προορισμό την Αθήνα.

Η πτήση τσάρτερ από την πρωτεύουσα του Νομού Έβρου ξεκίνησε περίπου στις 21:50, τη νύχτα του Σαββάτου, και περίπου στις 22:45 το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος". Αυτή τη φορά ήταν σχετικά ήρεμη η πτήση, με τις αναταράξεις όχι πολύ επίφοβες, όπως όταν πηγαίναν οι ερυθρόλευκοι στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή (6/3).

Η αποστολή του Ολυμπιακού υπέστη μία απρόσμενη ταλαιπωρία και για μία ακόμα φορά αναπροσαρμόζεται το πρόγραμμα της ομάδας. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την προσεχή Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, την Κυριακή (8/3), θα προπονηθούν κανονικά το πρωί στις 11:00, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου