Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Καταιγιστικός ο Θρύλος!

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με τρόπο εμφαντικό για τον Ολυμπιακό, που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Βουλιαγμένη, διέλυσε τον Τρίτωνα με 15-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και ο Ολυμπιακός, με πρωταγωνίστρια την Άλκηση Αβραμίδου (3 γκολ), προηγήθηκε […]

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με τρόπο εμφαντικό για τον Ολυμπιακό, που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Βουλιαγμένη, διέλυσε τον Τρίτωνα με 15-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και ο Ολυμπιακός, με πρωταγωνίστρια την Άλκηση Αβραμίδου (3 γκολ), προηγήθηκε με 6-0. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ο Χάρης Παυλίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις πολίστριες του, με το τελικό 15-1 να δείχνει ξεκάθαρα την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα παιχνίδι αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σημείωσε 6 τέρματα σκοράροντας τα πέντε από αυτά διαδοχικά στο 3ο οκτάλεπτο. Με τρία γκολ ακολούθησε η Αβραμίδου ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε δυο φορές η Βάσω Πλευρίτου και από μια η Μανωλιουδάκη, Σάουθερν, Σώρα και Νιαρχάκου.
Τα οκτάλεπτα: 6-0, 2-0, 5-0, 2-1
Η διακύμανση:
1ο οκτάλεπτο: 1-0 Αβραμίδου (περιφέρεια, 07:00), 2-0 Αβραμίδου (κόντρα, Αβραμίδου, 3-0 Ασημάκη (φουνταριστός, 05:57), 4-0 Σάουθερν (κόντρα, 05:19), 5-0 Αβραμίδου (περιφέρεια, 02:34), 6-0 Μανωλιουδάκη (πέναλτι, 01:49)
2ο οκτάλεπτο: 7-0 Πλευρίτου Β. (περιφέρεια, 03:50), 8-0 Σώρα (κόντρα, 00:05)
3ο οκτάλεπτο: 9-0 Ασημάκη (φουνταριστός, 06:53), 10-0 Ασημάκη (κόντρα 05:51), 11-0 Ασημάκη (φουνταριστός, 05:15), 12-0 Ασημάκη (φουνταριστός, 03:18), 13-0 Ασημάκη (κόντρα, 01:45)
4ο οκτάλεπτο: 13-1 Κουρούτσαλη (π/π, 06:23), 14-1 Πλευρίτου Β. (περιφέρεια, 02:23), 15-1 Νιαρχάκου (φουνταριστός 00:45)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Μ., Μανωλιουδάκη 1, Τετζαλίδου, Σάουθερν 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Β. 2, Σώρα 1, Νιαρχάκου 1, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Σταματοπούλου
ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Γούλα, Κουρούτσαλη 1 , Τουλουμτζίδου, Κουζούνα, Αποστόλου, Στρατιδάκη, Πετάση, Στρείδη, Λάζαρη, Φράγκου
Η φουνταριστή του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε μετά το ματς: «Ήταν ένας εύκολος αγώνας. Είχαμε όλες χρόνο συμμετοχής. Ο στόχος τώρα είναι ένας το Ευρωπαϊκό. Έχουμε λιγότερο από ένα μήνα για να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Πρέπει να σκεφτούμε τα παιχνίδια με όλες τις ομάδες και αυτό με την Κίρισι και ο επόμενος όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας. Συγκέντρωση δουλειά για να καταφέρουμε στο Final 4»
Η Βίρνα Νιαρχάκου δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Τρίτωνα: «Αυτούς τους αγώνες κυρίως τους κοιτάμε σαν προπόνηση. Είναι εύκολοι αρκετά. Τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο Final 4. Είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, προπονούμαι σκληρά για να βοηθάω την ομάδα και εμένα για να βελτιώνομαι συνεχώς. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένες στους αγώνες που θα έρθουν »
Η Μαργαρίτα Πλευρίτου υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι θα ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε καλό ρυθμό. Τώρα κάνουμε προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό μέχρι τότε. Η προετοιμασία ουσιαστικά δεν είναι μεγάλη γιατί μεσολαβεί το Πάσχα και η Εθνική ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο»
Η Σίλια Λογοθέτη συμπλήρωσε με τη σειρά της: «Ο αγώνας ήταν εύκολος όπως τον περιμέναμε, αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαρές για να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο πράγμα που φαίνεται και από το σκορ. Τώρα θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για την Ευρώπη και πιστεύω ότι αυτό θα κάνουμε και θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή μου σήμερα και το ζήτημα είναι μέσα από την προπόνηση να βελτιώνομαι συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου