Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

Νίκη μετά από... περίπου 6 χρόνια με 1-3 σετ, που τον φέρνει κοντά στην τετράδα, πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί του Ολυμπιακού, χαρίζοντας ταυτόχρονα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Volleyleague στον κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ήττα που δείχνει την κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού, που έχασε στην έδρα του, παίζοντας για λιγότερο από ένα σετ με τον βασικό του διαγώνιο Κλαρκ (αγωνίσθηκε ο Τζελάτης) και τον ακραίο Ντιάτσκοφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα το πρώτο σετ με 25-18. Ο Ολυμπιακός απάντησε εξίσου εύκολα στο δεύτερο και ισοφάρισε με 25-21. Οι "πράσινοι" βρέθηκαν να κυνηγάνε στο τρίτο σετ, αλλά το γύρισαν και προηγήθηκαν κατακτώντας το σετ με 25-23. Στο τέταρτο οι ερυθρόλευκοι ήταν... έρμαια του εκνευρισμού, της απογοήτευσης, της κούρασης και ενδεχομένως της εσωτερικής ταραχής. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ακόμα και με 12-4 και όλα έδειχναν ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν τις ψυχικές δυνάμεις να αντιδράσουν... Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟ μετά από... περίπου έξι χρόνια!

Τα σετ: 18-25, 25-21, 23-25,17-25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου