Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ... ΣΤΡΑΦΙ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ... ΣΤΡΑΦΙ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Πιο αποφασισμένος από ποτέ για νέο θρίαμβο επί της Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε την τουρκική ομάδα (21.45, NΕΡΙΤ Plus).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα στο ΣΕΦ τη Φενέρ, για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και εφόσον καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους στους «8»!

Στο κατάμεστο ΣΕΦ ο... «πληγωμένος» από απουσίες Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πετύχει την ένατη νίκη του στη φάση του Top-16 της Ευρωλίγκας, η οποία αφενός μεν θα του επιτρέψει να παραμείνει ακλόνητος στην κορυφή του ΣΤ’ ομίλου και αφετέρου θα του δώσει τη δυνατότητα να… καθαρίσει με την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, κάτι, που θα του χαρίσει το πλεονέκτημα έδρας στους επερχόμενους χιαστί προημιτελικούς.

Ο Θρύλος, που είχε θριαμβεύσει στην Πόλη επί της Φενέρ με 68-74, θα επιδιώξει να επιβάλλει τον ρυθμό του, ώστε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να... ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα υπολογίζει στους τραυματίες Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη, είδε στην προπόνηση της Πέμπτης και τον Βαγγέλη Μάντζαρη να γυρίζει το πόδι του και θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή, ώστε να διαπιστώσει εάν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Αντίθετα, νέο πρόσωπο στην 12άδα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε και αναμένεται να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι μετά από διάστημα δυόμιση μηνών, ενώ από την περασμένη εβδομάδα έχει ενεργοποιηθεί ξανά και ο Παπαπέτρου.

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση της τουρκικής ομάδας, με το Σέρβο τεχνικό να στερείται των υπηρεσιών του Λούκα Ζόριτς. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προέρχεται από ήττα σοκ στο εγχώριο πρωτάθλημα, από την αποδεκατισμένη Γαλάτασαραϊ (92-88).

Ο Ολυμπιακός έκανε τόσο κόπο για να φτάσει στο εντυπωσιακό 8-1 και να παραμένει πρωτοπόρος στον έκτο όμιλο του Top 16, οπότε χρειάζεται νίκη πάση θυσία για να μην πάει... στράφι η υπερπροσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα! Νίκη επί της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του αδερφικού φίλου του Βασίλη Σπανούλη, Νίκου Ζήση, θα ισοδυναμεί με σχεδόν δεδομένη εξασφάλιση του αβαντάζ έδρας στα προημιτελικά. Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο +2 από τους πρωταθλητές Τουρκίας, που θα χρειάζονται τρεις νίκες παραπάνω από τον Ολυμπιακό στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές για να τον περάσουν.

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα μπορούσαν να «φύγουν» και άλλα 20.000 εισιτήρια! Οι ΜΑΓΚΕΣ του Θρύλου θέλουν και μπορούν να πάρουν ακόμα μια σπουδαία νίκη και θα έχουν στο πλευρό τους τον έκτο παίκτη τους που θα τους βοηθήσει, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί, να πάρουν τη νίκη και το αβαντάζ! Κια μετά πάμε και για την πρωτιά...

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου