Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚOI ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ!

Mετά και τη σημερινή σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στον Βίτορ Περέιρα, τον Γιάννη Βρέντζο και Πιέρ Ισά, ξεκινάει η διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας. 

Οι 3 άνδρες κατέληξαν σε δύο περιπτώσεις. Μία για τη θέση του στόπερ και μία για τη θέση του εξτρέμ, όπως από χθες το πρωί σας έχουμε ενημερώσει .

Για τη θέση του στόπερ λοιπόν, στην κορυφή της λίστας είναι ο  Λουίς Νέτο  της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, αφού ο Άντρε Βίλας Μπόας δίνει τη συγκατάθεσή του να παραχωρηθεί ο παίκτης δανεικός στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, αφού έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Περέιρα.

Για τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση το πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή είναι η πρόθεση της Ζενίτ να πουλήσει τον παίκτη, αφού τον αγόρασε από τη Σιένα αντί του ποσού των 6 εκ ευρώ το 2013! 

Από τη στιγμή όμως που υπάρχει η συγκατάθεση του προπονητή της ομάδας υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κλείσει θετικά το θέμα για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Πορτογάλος με ύψος 1,87 μ. φέτος έχει 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.


Σε ότι αφορά τη θέση του εξτρέμ, απόφασίστηκε ο Ολυμπιακός να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ν'αποκτήσει τον Κάμπελ, είτε δανεικό είτε με μεταγραφή, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένα ρίσκο και όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την επιθυμία του Περέιρα τα εξτρέμ της ομάδας να "πατούν" την αντίπαλη περιοχή και ο Κάμπελ είναι σίγουρα τέτοιος. Επίσης ο νεαρός Κοσταρικανός μπορεί άνετα να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.

Τον Κάμπελ βέβαια θέλουν πολλές ομάδες από την Ευρώπη, αλλά κανείς δε μπορεί ν'αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως είχε γίνει πριν ένα χρόνο με τον Ρομπέρτο... Άλλωστε και ο ίδιος ο Κάμπελ είχε φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, τόσο για τη θέση του στόπερ όσο και γι'αυτή του εξτρέμ, αλλά ξανατονίζουμε ότι το βάρος θα πέσει στην απόκτηση αυτών των δύο παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου