Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη σήμερα στην έδρα της Skoda Ξάνθης, με τις μεταγραφικές συζητήσεις να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία εντός της εβδομάδας.

Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Βίτορ Περέιρα ως προπονητή του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η συζήτηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ θα γίνει μόλις ο Πορτογάλος τεχνικός σχηματίσει άποψη για τους παίκτες που είναι τώρα στη διάθεσή του.

Απόψε ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να περάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να προχωρήσει στην απόκτηση ενός στόπερ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ότι ζήτησε και έναν επιθετικό (που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες Μήτρογλου, Μπενίτες και Διαμαντάκο).

Συγκεκριμένα, για τον φορ ο Περέιρα φέρεται να θέλει έναν παίκτη... «τύπου Κάμπελ», ο οποίος θα μπορεί να παίξει στα πλάγια της επίθεσης και στην κορυφή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από αύριο, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά και ο Περέιρα θα καταθέσει τις εισηγήσεις του, ίσως και τα ονόματα που έχει στο μυαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου