Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ!

Δύο ονόματα έχουν ξεχωρίσει στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού! Ο ένας είναι ο Ντιέγκο Νοβαρέτι της Λάτσιο και ο άλλος ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Κονταίνει η λίστα για τον κεντρικό αμυντικό στον Ολυμπιακό! Ο παίκτης που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτός που… καίει περισσότερο τη δεδομένη στιγμή τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πλέον φέρονται να παίζουν σε διπλό ταμπλό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Ντιέγκο Νοβαρέτι της Λάτσιο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Ιταλοί. Το άλλο –και πιο φρέσκο- είναι αυτό του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού της Ζενίτ, Λουίς Νέτο, με τον οποίο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις συζητείται η περίπτωση του δανεισμού, με μία οψιόν αγοράς που θα μπει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, στο ερυθρόλευκο»συρτάρι εξακολουθεί να βρίσκεται και η υπόθεση του Μικαέλ Σιανί, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Νοβαρέτι στους «λατσιάλι». Ωστόσο, η περίπτωση του Γάλλου σέντερ μπακ δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς σύμφωνα με την «Equipe» βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία, της Στουτγάρδης, ενώ πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Τουλούζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου