Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ... «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΝΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!


Στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Λουίς Νέτο της Ζενίτ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό στο κέντρο της άμυνάς του, φέρεται να μπαίνει και η Πάρμα σύμφωνα με τους Ιταλούς!

Έναν… αντίπαλο από την Ιταλία θα έχουν οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια που κάνουν για να αποκτήσουν τον Λουίς Νέτο, καθώς όπως αποκάλυψαν στη γειτονική χώρα στο... «παιχνίδι» φέρεται να είναι διατεθειμένη να μπει και η Πάρμα!

Οι «παρμέντσι» κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να έχει καταλήξει στις λύσεις των Νέτο και Καμπανιάρο, αλλά να έχει θέσει ως... προτεραιότητα τον Πορτογάλο!

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, η πρόταση που φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει η Πάρμα αφορά των εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου σέντερ μπακ, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Αυτήν την στιγμή, ο Νέτο βρίσκεται στο Κατάρ και παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του ρωσικού πρωταθλήματος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Ρώσων, μετά την απόκτηση του Εζεκιέλ Γκαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου