Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΝΕΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ! ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η... ΔΟΥΛΕΙΑ»

Θετικά είναι τα... «μηνύματα» από την υπόθεση της μεταγραφής του Λουίς Νέτο στον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο πορτογαλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός του Βίτορ Περέιρα καλύπτει τον Λουίς Νέτο, ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να ξεπεραστεί το... πρόβλημα με τη Ζενίτ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Βίτορ Περέιρα θέλει τον Λουίς Νέτο στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία για τη μετακίνηση του διεθνούς Πορτογάλου στην Ελλάδα», αναφέρεται στον τίτλο και στο λιντάκι του κειμένου και συνεχίζει: 

«Ο Λουίς Νέτο είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Η ομάδα καθοδηγούμενη από τον Βίτορ Περέιρα θέλει να αποκτήσει δανεικό από τη Ζενίτ τον Πορτογάλο, αλλά με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η ιδέα να παίξει στον Ολυμπιακό του Βίτορ Περέιρα, καλύπτει τον Λουίς Νέτο, ο οποίος θα ήθελε να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε, μέχρι εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αλλά όντως υπάρχει πρόβλημα και λέγεται... Ζενίτ. Η ρωσική ομάδα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας για τη μη συμμόρφωσή της στους κανονισμούς του Financial Fair Playh και χρειάζεται έσοδα για να δικαιολογήσει τη μεγάλη δαπάνη που έκανε αγοράζοντας παίκτες.

Τώρα, γίνεται κατανοητό γιατί τα έχει βρει ο Ολυμπιακός με τη Ζενίτ. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η... δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου