Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, Σπανούλης και Πρίντεζης δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, ενώ όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, από τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις μέχρι τις μεταγραφές, θα εξαρτηθούν από το θέμα του προπονητή.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ θα αναλύσουν με τον προπονητή τη σεζόν και μένει να φανεί αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τις πιθανότητες να είναι μάλλον υπέρ του Έλληνα τεχνικού.

Σε ό,τι αφορά για τα σενάρια περί Φώτη Κατσικάρη, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και αντιθέτως διαψεύδεται οποιαδήποτε, έστω και νύξη. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει (μέχρι νεωτέρας) προπονητή, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεσμεύεται με συμβόλαιο και για του χρόνου. Αν τεθεί θέμα αλλαγής προπονητή, θα εξεταστούν όλες οι διαθέσιμες λύσεις, όπως φυσικά του Κατσικάρη, αλλά και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το μόνο βέβαιο για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό είναι πως αναζητούνται δύο παίκτες, ένας γκαρντ και ένας ψηλός, για να πλαισιώσουν Σπανούλη και Ντάνστον αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιπες κινήσεις θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου