Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«ΑΝΑΒΕΙ» ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ!


Μπορεί το πιο «καυτό» όνομα για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι να είναι ο Κώστας Μανωλάς, όμως δεν είναι και ο μοναδικός ερυθρόλευκος που απασχολεί ουσιαστικά ξένες ομάδες.

Ο Γιάννης Μανιάτης εδώ και καιρό ήταν στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και μετά την παρουσία που έχει με την Εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας έχει ανεβάσει για τα καλά τις μετοχές του.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτές τις ημέρες υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα και σενάρια που θέλουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων ομάδων και κυρίως γερμανικών. Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Εβερτον για τον Γιάννη Μανιάτη, την ώρα που υπάρχουν δημοσιεύματα πως ετοιμάζουν προτάσεις τουλάχιστον δύο ομάδες από την Μπουντεσλίγκα.

Ο Μανιάτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν θα πουν «όχι» σε μια καλή πρόταση που θα κυμαίνεται πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ. Βεβαίως, το συμβόλαιο του Μανιάτη στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλό, πλησιάζει στο σύνολο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί τουλάχιστον το ίδιο συμβόλαιο και στην ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πως αν και με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Γιάννης Μανιάτης μπορέσει να δείξει την ίδια πολύ καλή εικόνα που δείχνει έως τώρα στο Μουντιάλ θα μπορέσει να ανεβάσει τόσο το ενδιαφέρον όσο, πιθανότατα, και την αγοραστική του τιμή.

Για να μπορέσει πάντως ο Ολυμπιακός να συναινέσει στην παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη θα πρέπει πρωτίστως να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, καθώς αυτή τη στιγμή και με το τωρινό ρόστερ υπάρχει κενό στη μεσαία γραμμή που προσπαθεί να καλύψει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση ενός μέσου και τον δανεισμό εκ νέου του Εντινγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου