Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η... ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΦΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η Μπενφίκα ενημερώθηκε για πιθανή... «σφήνα» της Πόρτο για τον Κώστα Μανωλά και γι' αυτό τον λόγο έβγαλε τη ανακοίνωση διάψευσης περί ενδιαφέροντος.

Ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσαν χθες οι «Αετοί» σχετικά με την πρόταση που εμφανίζονταν να έχουν κάνει για τον Μανωλά στον Ολυμπιακό, ο οποίος και αρνήθηκε ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευεκοι ωστόσο δεν την άφησαν αναπάντητη και κάπως έτσι έμεινε το... μυστήριο για τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση η φιναλίστ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, από την στιγμή που φερόταν να επιβεβαιώνει το προηγούμενο διήμερο το ενδιαφέρον της για τον διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με τη «Sportday» οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η Μπενφίκα εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση για επικοινωνιακούς λόγους. Συγκεκριμένα φέρεται να ενημερώθηκε ότι η Πόρτο ετοιμάζεται να κάνει «σφήνα» για την διεθνή στόπερ, πιθανώς με μεγαλύτερη προσφορά και για να μη «χρεωθεί» ενδεχόμενη μεταγραφική... «ήττα» και δη από τη μεγάλη της αντίπαλο, θέλησε να διαψεύσει όσα είχαν διαρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου