Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΕΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ!

Ακόμη και παίζοντας με παίκτη λιγότερο κι έχοντας χάσει από νωρίς τον Μήτρογλου, η Εθνική Ελλάδας αρνήθηκε να… παραδοθεί και με το ηρωικό 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Μουντιάλ!

Σε ένα παιχνίδι που σχεδόν όλα πήγαν από την αρχή στραβά, η Εθνική έβγαλε στην επιφάνεια τα στοιχεία που την έφεραν μέχρι τη Βραζιλία και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που την αφήνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Σάντος οι Μανωλάς, Καρνέζης, Μανιάτης, Παπασταθόπουλος αλλά και ο ακούραστος Καραγκούνης, αν και από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο εξ αιτίας της αποβολής του Κατσουράνη, δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής που να υστέρησε.

Πλέον η υπόθεση «πρόκριση» παραμένει ανοιχτή, αλλά για να έρθει θα χρειαστεί νίκη επί της Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα (για να μην μπλέξει με ισοβαθμίες που αυτήν τη στιγμή δεν ευνοούν) να μην τα καταφέρει η Ιαπωνία κόντρα στην (αδιάφορη αφού έχει ήδη περάσει) Κολομβία.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (81’ Σαλπιγγίδης), Φετφατζίδης (41’ Καραγκούνης), Σαμαράς, Μήτρογλου (35’ Γκέκας)

Στον πάγκο: Τζαβέλλας, Μόρας, Τζιόλης, Βύντρα, Γλύκος, Καπίνο, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Ταχτσίδης

Ιαπωνία (Αλμπέρτο Τζακερόνι): Καβασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (46’ Εντό), Οκαζάκι, Χόντα, Οκούμπο, Οσάκο (57’ Καγκάβα)

Στον πάγκο: Σακάι, Μορισίτζε, Κιγιοτάκε, Κακιτάνι, Νισικάβα, Αογιάμα, Ινόα, Σαΐτο, Σακάι, Γκόντα


Η βαθμολογία του ομίλου:

Κολομβία 6 (5-1)
Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3)
Ιαπωνία 1 (1-2)
Ελλάδα 1 (0-3)

Η επόμενη αγωνιστική:
23/6 23.00 Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού
23/6 23.00 Ιαπωνία-Κολομβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου