Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΡΜΑ ΤΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ!


Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα ηγηθεί των προσπαθειών της νέας εθνικής Ισπανίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στη Γαλλία, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Το 2016 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε με την ισπανική ομοσπονδία και, όπως ενημέρωσε η FEF, αυτό δεν αλλάζει!

Μετά την αποτυχία των «φούριας ρόχας» να υπερασπιστούν το στέμμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα γήπεδα της Βραζιλίας, αρκετοί έσπευσαν να βρουν τους υποψήφιους αντικαταστάτες του έμπειρου προπονητή, μεταξύ των οποίων συμπεριέλαβαν και τον Μίτσελ. Μετά τη σημερινή εξέλιξη λοιπόν τα σενάρια για τον προπονητή του Ολυμπιακού, θα σταματήσουν.

Η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον 64χρονο τεχνικό, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει δίπλα του το ίδιο τεχνικό τιμ και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της στελέχωσης του ρόστερ της νέας ομάδας που θα προσπαθήσει να φτάσει στην τελική φάση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές όπως οι Σαούλ, Χεσέ, Ντεουλοφέου, Μορένο, Μπαρτρά, Μουνιάιν και Ίσκο θα πάρουν ευκαιρίες, ενώ το ίδιο θα γίνει με τους Τιάγκο και Ντε Χέα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα και Φερνάντο Τόρες ή ο Ντιέγκο Κόστα.

Όσον αφορά τον Ίκερ Κασίγιας, παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Ιδιαίτερες» χαρακτηρίζονται οι περιπτώσεις του Πικέ και του Φάμπρεγας, αφού κανείς δεν ξέρει αν μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα. Ράμος, Σίλβα, Μάτα, Ινιέστα και άλλοι θεωρείται ότι έχουν «εγγυημένη» θέση στο ρόστερ, εφόσον οι ίδιοι επιθυμούν να παίζουν με το εθνόσημο στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου