Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΝ...

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τους ελεύθερους από τον Παναθηναϊκό Λάσμε και Μπράμο.

Ο πρώτος αρέσει δεδομένα στους ερυθρόλευκους, αλλά πρώτη τους επιλογή για να πλαισιώσει τον Μπράιαντ Ντάνστον στη γραμμή των ψηλών είναι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για την τύχη του θα αποφασίσει ο νέος προπονητής της ομάδας (εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αφού λογικά σήμερα κατακτά τον τίτλο της VTB League και τελειώνει η σεζόν). Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επιστροφή του Χάινς και ο Λάσμε δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να ενδιαφερθούν για αυτόν.

Σε ό,τι αφορά στον Μάικ Μπράμο, έχει ήδη δεχτεί μία διερευνητική κρούση ο ατζέντης του και το θέμα μπορεί να προχωρήσει, αλλά μόνο αν δεν παραμείνει ο Στράτος Περπέρογλου και αυτό γιατί με δεδομένη την παρουσία του Παπαπέτρου, ο οποίος θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες και πιθανότατα του Λοτζέσκι, εφόσον μείνει και ο «Πέρπε» δεν θα είναι αναγκαίος και άλλος παίκτης στη συγκεκριμένη θέση.

Σχετικά με τη θέση του γκαρντ, ο Μάλκολμ Ντιλέινι παραμένει ο μεγάλος στόχος, αλλά ο παίκτης της Μπάγερν έχει υψηλές απαιτήσεις και έχει το μυαλό του και στο ΝΒΑ.

Στο Λιμάνι έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, όπως ο Όλιβερ Λαφαγέτ και ο Ρίκι Χίκμαν, ενώ εφόσον αποχωρήσει από την Αναντολού Εφές ο Τζαμόν Λούκας ίσως απασχολήσει σοβαρά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που είχε συνεργαστεί μαζί του στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου