Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Μπέντο, τι απίστευτο έγινε με "Κάνιο", το βρώμικο παιχνίδι και η ...έκρηξη

Αποτέλεσμα εικόνας για Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Μπέντο,

Πολύ καυτές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό, καθώς ένα εκρηκτικό μείγμα έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του συλλόγου και είναι θέμα χρόνου να ...σκάσει!Τα ...χατίρια του Πάουλο Μπέντοσυνεχίζουν με πολύ μεγάλη τόλμη και αποφασιστικότητα να κάνουν στον Ολυμπιακό κι αυτό κυρίως γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύβει ότι "μου αρέσει κάθε Κυριακή να βλέπω να παίζουν τα παιδιά από τις ακαδημίες μας και να τα χαίρομαι".

Το είπε ξεκάθαρα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου και δίχως δεύτερη σκέψη αυτή η τόλμη του 49χρονου Πορτογάλου τεχνικού να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα την καλύτερη φουρνιά των ακαδημιών, είναι που τον κρατάει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Διαφορετικά, θα είχε πάρα πολλές δυσκολίες να στηρίξει τη θέση του.

Η διοίκηση πάντως, συνεχίζει να του κάνει όλα τα χατίρια και μετά τη μείωση του ρόστερ, με την αποχώρηση των παικτών που εκείνος είχε διαγράψει, χθες φαίνεται πως ολοκληρώθηκε μια ακόμα "νίκη" του Πορτογάλου στο εσωτερικό της ομάδας. Καθώς έφυγε από τα ...πόδια του ο Αριέλ Ιμπαγάσα και μεταφέρθηκε στην ομάδα Νέων ως γενικός αρχηγός, ενώ είναι γεγονός ότι Αργεντινός είχε "φυτευτεί" στο τεχνικό επιτελείο χωρίς να είναι αρχικά σύμφωνος ο Μπέντο.
Και κρίνοντας από το γεγονός ότι "καθάρισε" από την ομάδα τους Τσόρι και Καμπιάσο, φαίνεται πως ουδέποτε μέχρι σήμερα είχε βρει σημείο επαφής και συνεννόησης με τον τρίτο Αργεντινό του Ρέντη, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο τεχνικό τιμ της ομάδας...

Την ίδια ώρα, πάντως, στον Ολυμπιακό δεν πετάει κανείς στα σύννεφα αποκλειστικά και μόνο επειδή ο Μπέντο συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες των ακαδημιών και χθες ξεκίνησε στο ματς με τον Ατρόμητο και τους τέσσερις από αυτούς για πρώτη φορά!
Είναι δεδομένο πως στο Λιμάνι επιμένουν ότι πρέπει η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και να μη μείνει εκτός τελικού του Κυπέλλου. Οχι ότι στην Ευρώπη θα αδιαφορήσουν αν έρθει ένας πιθανός αποκλεισμός από την Οσμανλίσπορ...

Γι' αυτό και οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι απολύτως "καυτές" για όλους στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως για τον Πάουλο Μπέντο. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να πάρει το καλύτερο δυνατό σε διπλά ματς με τους Τούρκους για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επίσης, να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παράλληλα, να παίξει η ομάδα όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο κόντρα στους πιο αδύναμους Πανιώνιο και Λάρισα, ώστε να αποφευχθούν τριγμοί στον πάγκο του προπονητή!
Μαζί με όλα αυτά, από τον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν, πλέον, ότι φοβούνται πάρα πολύ και τον παράγοντα διαιτησία. Στελέχη της ομάδας έλεγαν χθες στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο, ότι οι διαιτητές παίζουν διαρκώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού και ότι αυτό αναμένεται να συνεχιστεί για καιρό ακόμα και μέχρι να πειστεί το "πόπολο" πως επετεύχθη η περίφημη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό και από το Λιμάνι δεν κρύβουν πως στη συνέχεια θα πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη και πιο αποτελεσματική στους αγώνες της, ώστε να καταφέρνει να ξεπερνάει και τις "κόντρα" διαιτησίες.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μείγμα για τη συνέχεια και ο Μπέντο θα κληθεί να δείξει αν εκτός του να προωθεί ταλέντα μπορεί να ανταποκριθεί και ως ...πυροτεχνουργός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου