Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Στενό πρέσινγκ των Κινέζων για τον Ιντέγε


Το super deal του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτό που ξεχώρισε με διαφορά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται όμως να μην είναι το μοναδικό σε τόσο υψηλά μεγέθη μέσα στον χειμώνα. Και αυτό γιατί μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη να έκλεισε (πλην λίγων χωρών), όμως στην Κίνα έχει δρόμο ακόμη (23 Φεβρουαρίου), με τον Μπράουν Ιντέγε να παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Ασιατών.
Οπως είχαμε τονίσει και στο διάστημα που γινόταν το deal με τον Μιλιβόγεβιτς πριν από μια εβδομάδα, οι Κινέζοι είναι αποφασίσμένοι να ξανάρθουν για τον Νιγηριανό φορ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το στενό πρέσινγκ συνεχίζεται.
Ο μάνατζερ του Ιντέγε αλλά και τα πρώτα ονόματα στην πιάτσα των ατζέντηδων όπου έχει άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός παραμένουν σε ανοικτή γραμμή με ομάδες απο την Κίνα που συνεχίζουν να αναζητούν ό,τι καλύτερο μπορούν να αποκτήσουν απο την ευρωπαϊκή αγορά έναντι βεβαίως εντυπωσιακών ποσών για τα δεδομένα της γηραιάς ηπείρου.
Είναι παράλληλα δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Ιντέγε, αν το πράγμα προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα (όχι απαραίτητα άμεσα), μόνο αν τα ποσά που θα πέσουν στο τραπέζι από τους Κινέζους είναι διψήφια. Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε πει «όχι» μέσα στον Φεβρουάριο στους Κινέζους παρά το γεγονός ότι πλησίασαν τα 15 εκατ. ευρώ.Τότε δεν υπήρχε δεύτερος επιθετικός αν έφευγε ο Ιντέγε. Τώρα με την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και την παρουσία του Καρντόσο από την αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο επιθετικούς πίσω από τον Νιγηριανό και συνάμα την ευχέρεια να διαπραγματευθεί την πώλησή του σε κινεζική ομάδα, εφόσον πάντα το έντονο ενδιαφέρον πάρει ουσία πρότασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου