Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αποφασίζουν για στόπερ

Ένα από τα βασικά θέμα στη συνάντηση διοίκησης-Μπέντο για το σχεδιασμό του δεύτερου μισού της σεζόν είναι το θέμα της άμυνας. Και ειδικά στις θέσεις των στόπερ, όπου θα δημιουργηθούν προβλήματα με την απουσία του Ντα Κόστα και του Ρομαό (που μπορεί να παίξει εκεί) στο Κόπα Άφρικα. Ο Μαροκινός είναι επίσης τιμωρημένος για το πρώτο ματς με την Οσμανλίσπορ και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έχει τρεις λύσεις, τον Μποτία, τον Βιάνα και τον Ρέτσο. Με τον τελευταίο να μην έχει παίξει καθόλου στόπερ καθώς από την αρχή της σεζόν χρησιμοποιείται αριστερός μπακ λόγω των προβλημάτων με τον Ντε Λα Μπέγια.
Ο Μποτία αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του από τις κίτρινες στο ματς με τον Παναιτωλικό ώστε να είναι διαθέσιμος στο πρωτάθλημα μετά την Πρωτοχρονιά όταν θα αρχίσει ξανά η δράση.
Για μεταγραφικές λύσεις θα μπορούσαν να υπολογίζονται ο Λαίφης που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει κάνει καλές εμφανίσεις στο Βέλγιο, μόνο που ο δανεισμός του είναι διετής και επίσης δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί ήδη με την Σταντάρ. Για τον Ρισβάνη ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι χωρίς να μπλέξει με ρήτρες τώρα τον χειμώνα λόγω της συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα σε ΠΑΟ και Πανιώνιο. Με τον Σιόβα και τον Μπέντο δεν φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση μπορεί να βρεθεί λύση και να επανενεργοποιηθεί ο διεθνής σέντερ μπακ.
Ο Μπέντο είναι γνωστό ότι υπολογίζει στον Βιάνα και τον πιστεύει πολύ, όπως και τον Ρέτσο. Έχουμε την εντύπωση ότι εάν είναι σίγουρος ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέψει γρήγορα σε υψηλό επίπεδο και υπάρχει κι άλλη λύση στα πλάγια της άμυνας μαζί με Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια, μπορεί να μη ζητήσει ενίσχυση στα στόπερ, να πάει προσωρινά με τους τρεις (Μποτία, Βιάνα, Ρέτσο) και να περιμένει την επιστροφή των Ντα Κόστα και Ρομαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου