Για την πρωτιά στον όμιλο έχει ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει στόχο την πρώτη θέση του ομίλου. Παράλληλα, μίλησε και για το παιχνίδι και το πόσο διαφορετικό θα είναι σε σχέση με το πρώτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

-Για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το αυριανό ματς με δεδομένο ότι η πρόκριση έχει ήδη κριθεί: «Έχουμε έρθει με την πρόθεση να κερδίσουμε για να είμαστε 1οι στον όμιλο. Έχουμε παίξει καλά ως τώρα στα άλλα ματς, όμως δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στην 1η θέση. Έχουμε έρθει εδώ παρότι ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ μας κέρδισε στην έδρα μας να αγωνιστούμε για τη νίκη και να πάρουμε την 1η θέση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Για το πόσο διαφορετικό περιμένει τον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το ματς. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι τελείως διαφορετικός. Παίζει στην έδρα του. Στο πρώτο ματς πιστεύω ότι δεν χάσαμε δίκαια. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται αύριο μόνο τη νίκη για να είναι πρώτος ωστόσο γνωρίζει πως θα βρει απέναντί του μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη και θα τον δυσκολέψει. Αύριο το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ο κυρίαρχος του αγώνα».

-Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν χορτάσει πρωταθλήματα και αν είναι καιρός για έναν ευρωπαϊκό τελικό: «Είναι σίγουρα ένα όνειρο για μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει το μέγεθος και την ιστορία που αξίζει κάτι καλύτερο και πέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Γι' αυτό κι εμείς, παρόλο που δεν το έχουμε καταφέρει αυτό που λέτε τις προηγούμενες χρονιές, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία».