Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Παπαπέτρου: «Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες»

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαπέτρου: «Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες»

Πάντα νικητής θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την εντός έδρας νίκη τους επί της Φενέρμπαχτσε.
Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μεγάλη νίκη επί του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον 22άχρονο φόργουορντ να τονίζει μετά το ματς: «Μπήκαμε με θέληση όλα τα παιδιά. Θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, πήραμε μια σημαντική νίκη. Το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει. Πρέπει να παίζουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Αυτό βγαίνει στο παρκέ».
Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν και πάλι με απουσίες, ειδικά στη θέση «4», αλλά σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουν πάνω από μία θέση. Είναι σημαντικό αυτό. Πολλοί μπορούν να «θυσιαστούν» για να παίξουμε μια θέση. Καλύψαμε τα κενά και στο «4». Όσον αφορά στο… μάζεμα της διαφοράς, στο τέλος από τη «Φενέρ», συμπλήρωσε: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο τέλος. Αλλά και οι αντίπαλοι παίζουν μπάσκετ. Δεν πρέπει να είσαι πλεονέκτης. Πρέπει να εκτιμάς τη νίκη. Μας άξιζε μια καλύτερη διαφορά. Ίσως να χαλαρώσαμε και λίγο. Θα το αναλύσουμε και θα δούμε τι έγινε. Είναι μια καλή νίκη. Θες να χτίσεις πάνω σε αυτές. Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Όταν έρθει η ώρα θα προσεγγίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό με την ίδια σοβαρότητα. Είναι σημαντικό ότι κλείνουμε τον πρώτο γύρο στη 2η θέση. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου