Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Με Ρέτσο, Πάρντο και Καρντόσο

Τελευταίο παιχνίδι του 2016 για τον Ολυμπιακό και είναι απολύτως φυσιολογικό ο Πάουλο Μπέντο και οι συνεργάτες του να κάνουν ό,τι μπορούν το τελευταίο διάστημα, για να δώσουν στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ολοκληρώσουν το έτος με ακόμα ένα τρίποντο.
Οι απουσίες είναι αρκετές. Οι Ιντέγε, Ελιουνούσι, Ρομαό και Ελαμπντελαουί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού τους και έτσι θα κάτσουν στην εξέδρα.
Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μποτία, ενώ στις επιλογές του Μπέντο δεν βρίσκονται οι Μάριν και Καπίνο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Το σημαντικό είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενήμερος σχετικά με τα δύσκολα που βάζει ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να αποσπάσει αποτέλεσμα, αλλά πάντοτε ζορίζει τους "ερυθρόλευκους", με αποτέλεσμα να φτάνουν στην κατάκτηση της νίκης με πολύ κόπο και ιδρώτα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα, ο Μπέντο δεν έδειξε στην τελευταία προπόνηση καμία διάθεση να επιφυλάξει εκπλήξεις. Αντί των τραυματιών Ελιουνούσι και Ιντέγε θα παίξουν οι Πάρντο και Καρντόσο, με τον Παραγουανό επιθετικό πάντως να έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διήμερο από κάποιες μικροενοχλήσεις.
Τελικά, δεν φαίνεται ότι θα του στερήσουν τη συμμετοχή. Ο δε Πάρντο μάλλον κερδίζει την κούρσα από τον Μανθάτη και αν και εφόσον επιστρέψει στην ενδεκάδα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αγώνα πρωταθλήματος είχε ξαναβρεθεί στο αρχικό σχήμα ακριβώς πριν από τρεις μήνες. Συγκεκριμένα στο ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη στις 18 Σεπτεμβρίου.
Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ρέτσος έχει περισσότερες πιθανότητες αντί του Ντε Λα Μπέγια, με βάση τις τελευταίες δοκιμές.
Οπότε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ρέτσο, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, Πάρντο και Καρντόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου