Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

"Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη ρήτρα του Ντόλι"

Ντόλι-Μαμελόντι ΣάνταουνςΔημοσίευμα από ιστοσελίδα της Αιγύπτου υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Κίγκαν Ντόλι και περιμένει τη δικαστική διευθέτηση της διαφωνίας του παίκτη με την Μαμελόντι Σάνταουνς.
Σύμφωνα με το "KingFut", ο 23χρονος εξτρέμ, υποψήφιος για το βραβείο του Κορυφαίου Αφρικανού Παίκτη της χρονιάς για ποδοσφαιριστές που παίζουν στη "μαύρη ήπειρο", δεν ενδιαφέρεται σε πρόταση της αιγυπτιακής Αλ Αχλί, διότι περιμένει τις εξελίξεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
"Ο διεθνής με τη Νότια Αφρική είναι κοντά σε μετακίνηση στην Ευρώπη, με τη μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδα Ολυμπιακό να βρίσκεται στα σκαριά, κατόπιν της ενεργοποίησης της ρήτρας αγοράς από ευρωπαϊκό σύλλογο των 750.000 ευρώ", αναφέρει το δημοσίευμα.
Συνεχίζει, δε, με τις σχέσεις του Ντόλι με τους πρωταθλητές Αφρικής του 2016: "Παρά την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο, οι Βραζιλιάνοι (σ.σ. το παρατσούκλι της ομάδας)έχουν πάει τον παίκτη στο δικαστήριο, με τις δύο πλευρές να τοποθετούνται γραπτώς στη λίγκα αναφορικά με το θέμα και να περιμένουν την ετυμηγορία της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών".
"Σύμφωνα με πηγές του KingFut που βρίσκονται κοντά στον παίκτη, οι Σάνταουνς προσπαθούν να επαναφέρουν το παλιό συμβόλαιο του παίκτη, ώστε να αποφύγουν να εξαναγκαστούν στην πώλησή του για το εν λόγω ποσό".

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 22 Ιανουαρίου του 1993, αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής (κατά βάση αριστερά) και καλό του πόδι είναι το αριστερό. Τον Ιούλιο του 2014 μεταγράφηκε από τον Ajax Cape Town (57 συμμετοχές, 5 γκολ, 6 ασίστ) στην Mamelodi Sundowns, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και έχει απολογισμό 9 γκολ και 10 ασίστ.
Ο Ντόλι έχει αγωνιστεί με την Ολυμπιακή ομάδα της Νοτίου Αφρικής (2 συμ.), την U23 της χώρας (5 συμ.), ενώ με την Ανδρών της "Bafana Bafana" έχει σημειώσει 2 τέρματα σε 4 συμμετοχές κάνοντας ντεμπούτο στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014 και το νικηφόρο 3-0 επί του Σουδάν στο "Khartoum Stadium". Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στις 700 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου