Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Και Άραβες και Κινέζοι για Καρντόσο!

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας στο πρόσωπο του Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός φορ έχει αρχίσει να παίρνει τα “πάνω” του, έχει ανοίξει λογαριασμό, πέτυχε γκολ με τον Παναιτωλικό για δεύτερο σερί ματς και δεν το κρύβει ότι πλέον αισθάνεται μια χαρά και έτοιμος να αρπάξει τη φανέλα βασικού από τα χέρια του Ιντέγε!
Σχετικά λοιπόν με το ενδιαφέρον των Κινέζων, πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως ομάδα της Κίνας έχει ρίξει ματιές προς τον Καρντόσο. Όπως έχει ρίξει και προς τον Ιντέγε.
Στην Κίνα ασχολούνται πολύ με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και τους αρέσει να παίρνουν “βαριά ονόματα”, ακόμα κι αν βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία όπως είναι ο Καρντόσο.
Δεν αποκλείεται να “σκάσει” πρόταση για τον Παραγουανό από την Κίνα, ενώ κάποιες καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και από ομάδα του Ντουμπάι!
Σε περίπτωση που φύγει ο Καρντόσο ή ο Ιντέγε, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης. Ακόμα και να μην αποχωρήσει κανένας, υπάρχει ως σκέψη να αποκτηθεί ένας επιθετικός χωρίς ωστόσο να “καίγονται” κιόλας στο λιμάνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου