Το πολύ «βαρύ» φετινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός θα δώσει απόψε το δεύτερό του παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες, αφού θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης (Live από το gavros.gr στις 21:15/NS2).
Ο Θρύλος επιστρέφει στο κλειστό του Αμαρουσίου έπειτα από το πρωτάθλημα που κατέκτησε πριν από περίπου 5 μήνες, όπου πέτυχε δύο νίκες στα πλαίσια των πλέιφ οφ της Basket League, Μέσα στην έδρα των «πράσινων».
Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κατάφεραν να επικρατήσουν με 59-52, φτάνοντας στην 4η νίκη τους στην Ευρωλίγκα.
Σήμερα θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν τις 5 νίκες, φεύγοντας με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο ξέρουν πώς να το πετύχουν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του. Άλλωστε το πέτυχαν και πέρυσι δύο φορές.
Η μοναδική απουσία για τον Έλληνα τεχνικό είναι αυτή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή και στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.
Βέβαια, όποιος και αν αγωνιστεί σήμερα, γνωρίζει πολύ καλά πως αυτά τα παιχνίδια είναι που δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την ομάδα και μία μεγάλη νίκη επί του… αιώνιου πελάτη θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα κάνει περήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.