Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Μάντζαρης: «Δεν είναι απλό παιχνίδι, είναι παιχνίδι αιωνίων»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάντζαρης: «Δεν είναι απλό παιχνίδι, είναι παιχνίδι αιωνίων»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με το Βαγγέλη Μάντζαρη δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο των Καταλανών, στο φαληρικό στάδιο, με τον 26άχρονο γκαρντ να εξηγεί πως «κλειδί» της επικράτησής τους ήταν η καλή […]
The post Μάντζαρης: «Δεν είναι απλό παιχνίδι, είναι παιχνίδι αιωνίων» appeared first on Rednews.gr.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με το Βαγγέλη Μάντζαρη δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι Ευρωλίγκας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο των Καταλανών, στο φαληρικό στάδιο, με τον 26άχρονο γκαρντ να εξηγεί πως «κλειδί» της επικράτησής τους ήταν η καλή αμυντική απόδοσή τους: «Είχαμε ένα θέμα στον προσανατολισμό μας στην άμυνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά δείξαμε βελτίωση από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και σήμερα (16/11) ήμασταν πολύ καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σταματήσαμε το πικ εν ρολ της Μπαρτσελόνα, αλλά και τν Ράις που είναι σημαντικός για αυτούς. Και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά παραμείναμε μπροστά σκορ κι έτσι πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία πόσους πόνους βάζεις, γιατί στη Γαλατάσαραϊ βάλαμε πολλούς, αλλά χάσαμε, ενώ σήμερα (16/11) βάλαμε 59 και νικήσαμε. Προτιμώ να νικάμε».
Αναφέρθηκε και στο ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (18/11, 21.15), δηλώνοντας: «Το ματς αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Κατ’ αρχάς παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Νίκολς που δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, ενώ έχει έναν νέο προπονητή που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι Ευρωλίγκας, είναι παιχνίδι των «αιωνίων», και για αυτά τα παιχνίδια ζούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου