Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

«Έχουμε προπονηθεί καλά για το αυριανό παιχνίδι»

«Έχουμε προπονηθεί καλά για το αυριανό παιχνίδι»Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αίθουσα του «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει του ματς με τη Γιανγκ Μπόις, παραβρέθηκε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Ταρίκ Ελιουνούσι.
Ο Νορβηγός εξτρέμ των Πειραιωτών μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες του Θρύλου είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και πως οφείλουν να το δείξουν, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού ήταν στις 6 Νοεμβρίου. Πόσο θα προβληματίσει εσάς τους παίκτες αυτό το μεγάλο διάστημα χωρίς παιχνίδι στα πόδια σας;
«Όχι, δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε. Φυσικά όταν έχεις πολύ καιρό να παίξεις ένα επίσημο παιχνίδι μπορεί να σου κοστίσει στον ρυθμό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προπονείσαι σε πολύ έντονο ρυθμό και πολύ καλά. Αυτό έχουμε κάνει. Έχουμε προπονηθεί καλά και σε έντονο ρυθμό. Όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα παρά να δείξεις ότι έχεις προπονηθεί καλά».
Για τη Γιάνγκ Μπόις έχει χαρακτήρα τελικού το αυριανό παιχνίδι. Για τον Ολυμπιακό έχει τον ίδιο χαρακτήρα;
«Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στον όμιλο, όμως αύριο έχουμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε».
Δείχνεις να έχεις προσαρμοστεί πλήρως στον Ολυμπιακό, έκανες πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟ, σκόραρες, ήρθε και η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι αυτή η καλύτερη περίοδος στην καριέρα σου;
«Εξαρτάται αν μιλήσουμε τη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, για το χρόνο συμμετοχής που έχω κερδίσει μπορώ να πω πως ναι είναι η καλύτερη περίοδος για μένα. Το θέμα είναι να προσέχεις τον εαυτό σου να μην έχεις τραυματισμού γιατί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Εχω πολύ καλούς συμπαίκτες και με αυτούς μαζί μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω».
Είχες παίξει στο πρώτο παιχνίδι με τη Γιάνγκ Μπόις. Τι σου έκανε εντύπωση από αυτή την ομάδα;
«Πιστεύω ότι είναι μία καλή ομάδα, μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Γνωρίζω καλά πολλούς παίκτες, γνωρίζω καλά τον Σουλεϊμάνι από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που θα μας δημιουργήσει προβλήματα και ήδη το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Εχουμε τον μέγιστο σεβασμό για τη Γιάνγκ Μπόις. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να καταφέρουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου