Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...

Η επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το εξωτερικό θα σηματοδοτήσει και τις τελικές μεταγραφικές εξελίξεις.

Η περίπτωση του Ρικάρντο Κόστα εξακολουθεί να είναι στον σωστό δρόμο, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Ωστόσο το τελικό deal δεν υπάρχει ακόμα και είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς ημέρες, όπως και για τον Τόμας Ροζίτσκι.

Για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η ομάδα του και όχι ο ίδιος που φαίνεται να είναι θετικός. Η Αλ Σαλίγια στην οποία παίζει τον πλέον κομβικό ρόλο στο μέλλον του.

Ως προς τον Τσέχο ποδοσφαιριστής το πιο ισχυρό εμπόδιο είναι το κασέ του. Οι αποδοχές του στην Άρσεναλ κυμαίνονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο και θα πρέπει να ικανοποιηθεί για να δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές.

Προς το παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στην Αγγλία για ξεκούραση και προσωπικές υποθέσεις, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Υπήρξε μάλιστα και σχετική διευκρίνιση πως το ταξίδι του δεν έχει καμία σχέση με τα μεταγραφικά. Μετά την επιστροφή του θα μπουν στη σειρά που πρέπει όλα τα καίρια μεταγραφικά θέματα.

Για τον στόπερ βέβαια εκτός από τον Κόστα υπάρχουν και άλλες επιλογές όμως ο Αλκάραθ και μάλιστα ενδέχεται να υπάρξουν νεότερα στο μεταγραφικό μέτωπο πριν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου