Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΣΤΑ... «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΓΙΑ ΡΟΣΙΤΣΚΙ!

Ο Ρικάρντο Κόστα είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να καλύψει τη θέση του στόπερ στον Ολυμπιακό, που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για τον Τόμας Ροσίτσκι.

Σημαντικές μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν πως το... «μέτωπο» του στόπερ, που άλλωστε αποτελούσε και προτεραιότητα, θα είναι αυτό που θα κλείσει πρώτο. Ο Ρικάρντο Κόστα είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει και περιμένει απλώς τη σχετική ειδοποίηση από τους ερυθρόλευκους. Ο Μίτσελ δεν βρήκε κάτι πολύ καλύτερο στην αγορά και ο 33χρονος Πορτογάλος θεωρείται μια πολύ αξιόπιστη λύση, η οποία θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον Ισπανό ατζέντη του, Μαριάνο Αγκιλάρ, και ο Κόστα είναι απόλυτα θετικός στο να εγκαταλείψει το Κατάρ για χάρη του Θρύλου.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Τόμας Ροσίτσκι. Ο Τσέχος μέσος ήταν χθες εκτός 18άδας της Άρσεναλ για το ματς με τη Γουέστ Χαμ, όπως σας ενημερώσαμε, κάτι που κίνησε… υποψίες για το μέλλον του στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που προερχόταν από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο μάνατζερ του 34χρονου μεσου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, ενώ στην Τσεχία γράφτηκε πως ίσως ο αδερφός του έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Ασφαλώς πρόκειται για μια υπόθεση με ακόμη αρκετές δυσκολίες, οικονομικής φύσεως και όχι μόνο, αλλά είναι σαφές πως από τις τόσες φορές που ο Ροσίτσκι έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά η απόκτησή του μοιάζει πιο εφικτή από ποτέ.

Στασιμότητα, τουλάχιστον φαινομενικά, υπάρχει στο θέμα απόκτησης εξτρέμ, αν και ο Χατέμ Μπεν Αρφά παραμένει διαθέσιμος αφότου το Αμβούργο έκανε πίσω και η Νις στρέφεται σε πιο οικονομικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου