Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΚΟΛΟΜΒΟΣ : ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ

Την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Έγκερ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο εκθείασε στο "sport-fm.gr" o Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο Πατρινός φουνταριστός στάθηκε στην ήττα από την ίδια ομάδα στο Έγκερ, ενώ υπογράμμισε πως αυτόν και τους συμπαίκτες του, τους ενοχλούν οι ήττες που υπέστη ο Ολυμπιακός στα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη των ερυθρολεύκων:

«Μας αδικεί η ήττα του πρώτου γύρου στην Ουγγαρία. Μόνο εμείς χάσαμε εκεί, όλες οι υπόλοιπες ομάδες πέρασαν νικηφόρα. Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι και ποιος θα περάσει, αλλά είναι τρεις βαθμοί που μας λείπουν. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, τους είχαμε δει, τους είχαμε μελετήσει στο βίντεο και αποδώσαμε ικανοποιητικά σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πίστη στο πλάνο του προπονητή και υπομονή. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο με την απόδοση μας. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα ουγγρικής σχολής, αλλά φέραμε τον αγώνα στα μέτρα μας».

Για το μαρκάρισμα του Πίτερ Μπίρος:

«Έχουνε κάποιους παίκτες με δυνατά σουτ, κλείσαμε τους παίκτες που θα μας προκαλούσαν προβλήματα, όπως ο Μπίρος και μέσω της άμυνας μπορούσαμε να οργανωθούμε καλύτερα επιθετικά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Όπως είπα και πριν μόνο εμείς χάσαμε βαθμούς εκεί, όμως μην ξεχνάμε ότι μόνο ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελονέτα. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Για το αν ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του:

«Πιστεύω και με τη Μπαρτσελονέτα πιάσαμε υψηλή απόδοση, όπως και σήμερα, αλλά μην μας ξεγελάει το σκορ, κρατάμε την εμφάνιση και συνεχίζουμε. Στη Ριέκα θα πάμε χωρίς άγχος, ξέροντας πως η Πριμόριε είναι το φαβορί. Έχουμε ήδη τρεις σερί νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία, οπότε θα πάμε να το «χτυπήσουμε», γιατί όχι;».

Για τις ήττες στα πρώτα παιχνίδια:

«Παίζουμε καλά γενικά, μας ενοχλούν πολύ οι ήττες στα πρώτα παιχνίδια και είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα. Είχαμε πει ότι μέσα στην έδρα μας, θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου