Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ...

Δεν προλαβαίνει τον εκτός έδρας αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Στράτος Περπέργλου, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι στη διάθεση του προπονητή του στους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει σήμερα (25/03, 19.00) για την Ανδαλουσία, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του το Στράτο Περπέρογλου. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δοκιμάζονται την Πέμπτη (27/03, 21.45) στο «Μάρτιν Καρπένα» κόντρα στην ομάδα του Χουάν Πλάθα, για τη 12η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο εφόσον θέλουν να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του 29χρονου φόργουορντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Στράτος Περπέρογλου έμεινε και χθες εκτός του προπονητικού προγράμματος, στο ΣΕΦ, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς. Κατά συνέπεια, αποφασίστηκε να αποκλειστεί από τη 12άδα που θα αναχωρήσει σήμερα για την Ισπανία και να συνεχίσει τη θεραπεία του, ώστε να είναι έτοιμος στους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου