Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΒΑΛΝΤΕΖ

Ο Βαλντές είναι ο παίκτης που αποτελεί το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης με την Γιουνάιτεντ. Υπάρχει ακόμα η υποψηφιότητα του Κάμπελ ενώ αουτσάιντερ για βασικός είναι ο Σαβιόλα.

Ο Παραγουανός φορ που σκόραρε κατά του Πανθρακικού δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης στο μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ. Σε μία τέτοια περίπτωση οι Κάμπελ και Πέρες θα τοποθετηθούν στα άκρα και ένας εκ των Τσόρι Ντομίνγκες και Φουστέρ πίσω από τον Βαλντές.

Για την επίθεση στις σκέψεις του Μίτσελ παραμένει ο Κάμπελ ενώ ο Σαβιόλα θα είναι στην αποστολή και έχει κάποιες πιθανότητες (σ.σ. λιγοστές) για ενδεκάδα. Όμως το πιο πιθανό είναι ο Αργεντινός άσος να καθίσει στον πάγκο ως μία εναλλακτική λύση για την επίθεση. Ο Μίτσελ έχει πάντως συνολικά τουλάχιστον τρεις επιλογές.

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε από το Σάββατο πως έχει σχεδόν έτοιμο το πλάνο του για την Γιουνάιτεντ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο και αριστερά ο Χολέμπας. Τα δύο στόπερ θα είναι εκτός απροόπτου οι Μανωλάς (που στην προπόνηση της Κυριακής ήταν σε πολύ καλή κατάσταση βάζοντας και εντυπωσιακό γκολ με εναέριο γυριστό σουτ) και Μαρκάνο.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Ντινγκά, χωρίς να αποκλείεται και μία έκπληξη. Ο Αφρικανός πάντως έχει σχεδόν σίγουρη την θέση του στο αρχικό σχήμα. Στις δύο πτέρυγες θα αγωνιστούν όπως αναφέραμε πριν ο Κοσταρικανός άσος με τον Παραγουανό Πέρες, ο Τσόρι με τον Φουστέρ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την θέση πίσω από τον Βαλντές και ο διεθνής φορ θα είναι στην κορυφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου