Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αντιμετωπίσει απόψε τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, έχοντας το μυαλό του στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη.

Συνέχεια στο ροτέισον, με ξεκάθαρο στόχο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του «φρέσκους» εν όψει των ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2 και 16 Απριλίου), δίνει ο Μίτσελ στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30, Novasports 3).

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει μία… διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα πρόσωπα που είχε χρησιμοποιήσει στα τελευταία ματς των ερυθρόλευκων, λόγω των μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένοι παίκτες και για το «φρεσκάρισμα» που κάνει για τα παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Παπάζογλου, Μανωλά, Παπαδόπουλο και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μανιάτης και Σάμαρης, με την τετράδα της επίθεσης να αποτελείται από τους Κάμπελ, Σέποβιτς, Βέργο (ή Μασάντο) και Βαλντέζ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Τόρες, Πελέ, Γιάνκοβιτς, Μαρκάνο και Σαλίνο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Ιμπαγάσα, ο ανέτοιμος Σαβιόλα, και ξεκούραζει/προφυλάσσει τους Τσόρι, Χολέμπας, Εντινγκά.

Παράλληλα, ενοχλήσεις στο γόνατο - λόγω ενός αιματώματος - αντιμετωπίζει ο Φουστέρ, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα έχει και ο Πέρεζ, που αμφότεροι έμειναν προληπτικά εκτός προπόνησης και αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου