Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν άφησε έτσι τους παίκτες κάνοντας τις παρατηρήσεις του κυρίως για λάθη που στοίχισαν την ήττα στην Τούμπα. Ανασύνταξη, επιστροφή στις νίκες και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μυαλό όλων.

Είναι σαφές πως μετά από δύο ήττες στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που δεν συνδυάστηκαν και με τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό, στο Λιμάνι θέλουν να μπει ένα τέλος σε αυτό. Ο Μίτσελ από μέρους του έσπευσε να υπερασπιστεί ξανά τους παίκτες του τονίζοντας πως κόντρα στον Πανθρακικό η ομάδα του είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο και πως δεν υπάρχει καμία κρίση στην ομάδα.

Παρά τα δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα που υπήρχαν με τις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών αλλά και την κόπωση των διεθνών παικτών ο Ισπανός τεχνικός με τους συνεργάτες του είχαν τα παράπονά τους από τους ποδοσφαιριστές τους που φρόντισαν να τα επισημάνουν. Στον Μίτσελ δεν άρεσαν κυρίως τα λάθη που έγιναν σε φάσεις που έβγαλαν γκολ για τον ΠΑΟΚ όπως εκείνο του Μανωλά (λάθος από το οποίο έγινε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ).

Είναι από την άλλη αξιοσημείωτο πως ακόμα και ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος δεν έχει σχοληθεί ποτέ, έκανε με τον τρόπο του αναφορά για τον Κάκο μετά το χτύπημα του Ινσαρουάλδε στον Εντινγκά αλλά και για την συνολική του εικόνα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανασυνταχθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό αλλά και να επικεντρωθούν στην δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκεί όπου θέλουν να κάνουν την τελική τους... αντεπίθεση για φέτος.

Εξάλλου οι μεγάλοι στόχοι που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι είναι η ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Αγγλία και φυσικά το Κύπελλο με τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει το επιθυμητό πρόσωπο και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Κατά τα άλλα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αφότου πάρουν κάποιες απαραίτητες... ανάσες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την ομάδα της Κομοτηνής. Στο μυαλό όλων πάντως είναι ήδη το επόμενο παιχνίδι που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να πάρει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου