Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Μαρκάνο και επίσημα

Και τυπικά ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από την Ρουμπίν Καζάν, με τον 27χρονο Ισπανό αμυντικό να είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα στις θέσεις των στόπερ του Ολυμπιακού.Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ιβάν Μαρκάνο έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μετακίνησης του στους "ερυθρόλευκους", την φανέλα των οποίων θα φορέσει ξανά μετά την σεζόν 2011-12, όταν και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ.
Υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε 41 συμμετοχές, σκοράροντας 5 τέρματα και με την λήξη της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες επέστρεψε στο "κίτρινο υποβρύχιο", πριν πάρει μεταγραφεί για την Ρουμπίν Καζάν έναντι σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 61 αναμετρήσεις και να πετύχει 3 τέρματα με την φανέλα του ρωσικού συλλόγου, πριν επιστρέψει ξανά στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με του Ιβάν Μαρκάνο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι έως το τέλος της σεζόν, με τους "ερυθρόλευκους" να διατηρούν οψιόν αγοράς του μετά το πέρας του δανεισμού του από την Ρουμπίν.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει, με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιβάν Μαρκάνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου