Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σαν να μην πέρασε ένας χρόνος…

Σαν να μην πέρασε ένας χρόνος…
Το 2014 μπήκε στη ζωή μας, ο χρόνος άλλαξε, αλλά ο Θρύλος μένει ίδιος και απαράλλακτος! Στην πρεμιέρα του στο νέο έτος, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Καλλονή και αν μη τι άλλο χαροποίησε και πάλι τον κόσμο του.
Επιθετικό ποδόσφαιρο, καλή μπάλα, αρκετά γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και μία ακόμα τεσσάρα. Το τελικό 4-0 μπορεί να είναι και μικρό, αν αναλογιστούμε τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε ο Σιδεράκης.Οι πρωταθλητές δεν έχουν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που το βλέπουν ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί των άλλων μεγάλων ομάδων. Και όπως εύστοχα είπε και ο πρόεδρος της ομάδας από τη Νέα Υόρκη, στην εκδήλωση των φίλων των Πειραιωτών στο μεγάλο μήλο «ο Ολυμπιακός ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ». Ο Θρύλος κύριοι, έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα.
Όσον αφορά την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης, οι πρωταθλητές είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Ντομίνγκεζ. Ο έμπειρος μέσος ήταν ο μαέστρος της νίκης. Ο Αργεντινός, πέτυχε γκολ, έβγαλε ασίστ, έκανε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Είχε άξιους συμπαραστάτες τους Σαβιόλα και Κάμπελ, ενώ δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά και η καλή εικόνα του Μασάντο στο εικοσάλεπτο στο οποίο αγωνίστηκε.
Τρεις ακόμα βαθμοί μπήκαν στο σεντούκι και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο 41ο τίτλο. Έναν τίτλο που θα μείνει στην ιστορία, γιατί πολύ απλά θα είναι η χρονιά των ρεκόρ. Και έτσι όπως το πάνε οι Πειραιώτες, δεν βλέπουμε να γλυτώνει το στοιχειωμένο ρεκόρ της ομάδας του Γουλανδρή με τα 102 γκολ…
Καλή χρονιά να έχουμε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου