Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ολαϊτάν: "Μας έλειπε η συγκέντρωση"

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού και την αλλαγή εικόνας στην επανάληψη που έφερε την νίκη επί του Λεβαδειακού. Τι δήλωσε για το ματς ο Νταβίδ Φουστέρ.Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε η συγκέντρωση. Στα αποδυτήρια ανασυγκροτηθήκαμε και σκεφτήκαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα.
Γίνανε κάποιες αλλαγές και καταφέραμε και αλλάξαμε την εικόνα μας", τόνισε αρχικά ο Νιγηριανός φορ που στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός πως όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έτσι και με τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο:"Νομίζω ότι μας έλειπε η συγκέντρωση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και για αυτό δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, όμως αυτό που μας λείπει είναι ίσως η συγκέντρωση".
Όσον αφορά τον πανηγυρισμό στο γκολ που πέτυχε, ο Ολαϊτάν τόνισε τα εξής: "Είχα μία ευχή για το 2014. Είχα ευχηθεί να έχω μία καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό και να μείνω μακριά από τραυματισμούς. Ξεκίνησε καλά η χρονιά και για αυτό ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό που με βοηθάει να συνεχίσω σκοράροντας και να είμαι καλά".
Φουστέρ: "Να διορθώσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά"
Από την πλευρά του ο Νταβίδ Φουστέρ κράτησε χαμηλούς τόνους το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό:
"Δεν νομίζω ότι μόνο η είσοδος μου στο παιχνίδι και αυτή του Ολαϊτάν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ κακό πρόσωπο και ο προπονητής έπρεπε να κάνει κάποια αλλαγή για να αλλάξει την κατάσταση αυτή. Οποιοσδήποτε και να έμπαινε στο παιχνίδι, είχε αλλάξει η νοοτροπία των παικτών και θα καταλήγαμε σε αυτό το αποτέλεσμα", ήταν το πρώτο σχόλιο του Φουστέρ που ρωτήθηκε για το αν η βαθμολογική διαφορά δημιουργεί εφησυχασμό:
"Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να έρθει κάποιος να δει τις προπονήσεις μας για να καταλάβει πόσο σκληρά δουλεύουμε και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Απλά πιστεύω ότι σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι από μέρους μας και πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε την σωστή συμπεριφορά μας μέσα στο γήπεδο, κάτι που μας έλειπε σήμερα".
Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός έως τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ισπανός άσος υποστήριξε τα εξής:
"Ως τότε έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστεύουμε ότι η βαθμολογία δείχνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούμε για αυτά τα παιχνίδια και να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ.
Πρέπει μέχρι τότε όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα γιατί αν αρχίσουμε να χάνουμε βαθμούς είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ που μας ακολουθεί να μειώσει τη διαφορά. Ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε σε καλή κατάσταση με τη Μάντσεστερ είναι να κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου