Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βασικός και με Σάλκε ο Μήτρογλου

Βασικός και με Σάλκε ο Μήτρογλου 

Ο προπονητικός... νόμος λέει πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πάνω σε αυτήν ακριβώς την λογική όταν ένας επιθετικός σκοράρει διαρκώς και είναι σε συνεχή αγωνιστική άνοδο δεν μένει εκτός του αρχικού σχήματος από έναν κομβικό αγώνα είτε εκείνος είναι στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για μένα ο Μήτρογλου μετά και το πέμτπο του φετινό τέρμα στην Σούπερ Λίγκα κόντρα στην Κέρκυρα και την πειστική του εμφάνιση δικαιούται να είναι βασικός και με την Σάλκε. Ο Μητρο-γκόλ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και για εκείνον είναι πολύ βασικό το να κάνει ένα πολύ καλό ματς στην Γερμανία, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Έχει πολλά κίνητρα για να κάνει πολλή και καλή... δουλειά στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο ίδιος νιώθει αλλά και δείχνει έτοιμος. Είναι αποφασισμένος να τα... δώσει όλα και να βάλει γκολ και με την Σάλκε. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φυσικά και τα γνωρίζει όλα αυτά.
Επίσης έχει ήδη καταλήξει στο ποιόν εκ των δύο (σ.σ. Μήτρογλου ή Τζιμπούρ) θα ξεκινήσει με την Σάλκε. Το δήλωσε ξεκάθαρα το Σάββατο, αποφεύγοντας βέβαια να κατονομάσει τον... εκλεκτό. Στην παρούσα φάση ο Μήτρογλου φαίνεται να είναι το φαβορί για την ενδεκάδα.
Όμως επειδή ο Πορτογάλος έχει αποδείξει σε ορισμένες περιπτώσεις ότι δεν είναι και τόσο προβλέψιμος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να δούμε τον Τζιμπούρ βασικό. Για τον Έλληνα διεθνή φορ όμως όλα είναι με το μέρος του.
Φόρμα, momentum, ψυχολογία, χώρα, γήπεδο και κίνητρο. Έχει δώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τα διαπιστευτήριά του και είναι έτοιμος να το κάνει ξανά εφόσον του ζητηθεί από τον προπονητή του. Ο Ζαρντίμ από την άλλη είθισται να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις μία μέρα πριν από ένα ματς του Ολυμπιακού και στην συγκεκριμένη περίπτωση την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου