Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έρωτά μου, αγιάτρευτε!

Αποτέλεσμα εικόνας για εχασε ο ολυμπιακος sta giannena

Κάτι που έχει χτιστεί λάθος εξ αρχής, δύσκολα μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια της χρονιάς. Εχουμε επισημάνει πάμπολες φορές ότι ο Ολυμπιακός πάσχει στην δημιουργικότητα και στην αμυντική λειτουργία. Στους δύο πιο βασικούς τομείς δηλαδή. Τα λάθη σε αυτούς τους τομείς πλήρωσε και σήμερα. Δεχόμενος τρία γκολ από τον ΠΑΣ, ο οποίος έπαιξε έξυπνα […]

Κάτι που έχει χτιστεί λάθος εξ αρχής, δύσκολα μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια της χρονιάς. Εχουμε επισημάνει πάμπολες φορές ότι ο Ολυμπιακός πάσχει στην δημιουργικότητα και στην αμυντική λειτουργία. Στους δύο πιο βασικούς τομείς δηλαδή. Τα λάθη σε αυτούς τους τομείς πλήρωσε και σήμερα.
Δεχόμενος τρία γκολ από τον ΠΑΣ, ο οποίος έπαιξε έξυπνα δίνοντας την κατοχή στον Ολυμπιακό (ο οποίος δεν είχε τι να την κάνει), με την ομάδα των Ιωαννίνων να στοχεύει στην κόντρα επίθεση και να την αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, οι ερυθρόλευκοι αναγκάστηκαν σε μία άσχημη ήττα.
Εχοντας μέχρι το 73′ τρία γκολ σε επτά τελικές προσπάθειες, ο ΠΑΣ διεκδικεί ποσοστό μπάσκετ και όχι ποδοσφαίρου. Και σε αυτό βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης (αν όχι εξ ολοκλήρου) έχει η αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού. Αρχίζοντας από τον Εντιγκά και τελειώνοντας στον Μποτία.
Για την επιθετική δραστηριότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκίνησε με δύο (ουσιαστικά) επιτελικούς μέσους (Φορτούνη και Τσόρι) και από το 65′ και μετά έπαιξε χωρίς κανέναν, μπορούμε να πούμε πολλά. Τόσο για τον Χάρα ο οποίος είτε είναι στην front line είτε όχι, το ίδιο και το αυτό είναι για την ομάδα, όσο και για τον Μπενίτεζ, ο οποίος δεν δείχνει ικανός να αρπάξει καμία ευκαιρία από τα μαλλιά.
Οπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έχει άλλα πέντε παιχνίδια μπροστά του για το πρωτάθλημα και άλλα δύο+ένα για το κύπελλο. Σε οκτώ ματς, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δείξει σταθερότητα και φυσικά να πάρει το νταμπλ.
Για όλα τα άλλα, από τον Ιούνιο θα έχουμε άπλετο χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου