Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΣΛΟΥΚΑΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για «ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM 94.6" μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί να ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, όμως ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στα θετικά στοιχεία της ομάδας του, που έμεινε κοντά στο σκορ παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Ο διεθνής γκαρντ των ερυθρόλευκων, μιλώντας μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, τόνισε πως η ομάδα του έχει τον τρόπο της να πετυχαίνει διακρίσεις ενώ δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

«Καταρχήν σήμερα έλειπε ο ηγέτης μας, ο βασικός πυρήνας και ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Πάντως καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως εμείς τώρα πρέπει να συνεχίσουμε.

Ο Ολυμπιακός πάντα τα καταφέρνει, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και κοιτάει πάντα μπροστά. Είτε παίζει εντός, είτε εκτός ο στόχος είναι η νίκη».

Για το αν θα μπορούσε να επιλέξει μία εκ των Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα: «Kάθε ομάδα είναι επικίνδυνη, εμείς πρέπει να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου