Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Όχι, αυτή τη φορά δεν έφταιγε ο... Γιάχος, ίσα ίσα που έπαιζε ολοφάνερα έδρα και στα 90 λεπτά, ενώ "έκλεισε" τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι του Σίλντενφελντ στον Μπαράλες στο 84', ενώ μερικά λεπτά αργότερα υπάρχει ακόμη μία φάση που ο Γιαννιώτας ζητάει πέναλτι, αφού όπως φάνηκε ο Πράνιτς δε βρίσκει μπάλα αλλά... πόδια.

Ο Αστέρας έκανε 23 τελικές μέσα στη Λεωφόρο και έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτούς που πριν από μερικές εβδομάδες διατυμπάνιζαν ότι είναι η... καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. 

Ας μην το τραβήξουμε άλλο όμως, έχουμε και καλύτερα πράγματα να κάνουμε.

Δείτε πως σχολίασαν τα πράσινα ΜΜΕ την νέα γκέλα της ομάδας τους, μέσα στο... κάστρο της Λεωφόρου αυτή τη φορά :  

leoforos.gr : ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Αυτοκτονία για τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε 2-0 αλλά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Αστέρα.

Για ακόμη ένα απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδίκησαν τους εαυτούς τους και «αυτοκτόνησαν» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Οι «πράσινοι» παρότι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας είχαν σε τρομερό απόγευμα τον Μάρκους Μπεργκ και ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0, όμως «πλήρωσαν» ακριβά το γεγονός ότι δεν «έχτισαν» στο προβάδισμά τους.

prasinanea.gr : "Χ"άθηκε στο δεύτερο

Παρότι προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, ο Παναθηναϊκός αδράνησε και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον ανώτερο Αστέρα Τρίπολης, στο κλειστό "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Μπεργκ πέτυχε τα δύο γκολ του Τριφυλλιού.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, ο Παναθηναϊκός οφείλει να νιώθει κολακευμένος από το τελικό 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στο κλειστό λόγω τιμωρίας, "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, ο Αστέρας Τρίπολης κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (είχε 23 τελικές!) και δικαιούται να αισθάνεται αδικημένος από την ισοπαλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου