Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Συνεχίζεται το «ψηστήρι» σε Μεξές!

ΜΕΞΕΣ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι πολύ δυνατό από την διεθνή αγορά. Έναν ποδοσφαιριστή που και αίσθηση θα κάνει ως όνομα, αλλά και ως αξία θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Τις τελευταίες ώρες γράφεται στο ρεπορτάζ ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται σοβαρά με την υπόθεση του Φιλίπ Μεξές. Υπάρχει και η σύνδεση του ταξιδιού που φαίνεται να έκανε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο ο Πιερ Ισά, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών.
Το συμβόλαιο του Μεξές με τη Μίλαν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο 33χρονος άσος μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του. Αν για κάτι είμαστε σίγουροι, είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους. Και για την ποιότητα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τα ηγετικά χαρακτηριστικά που έχει.
Τον έχουν ψηλά στη λίστα τους οι Πειραιώτες από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο! Εδώ στο rednews είχαμε γράψει σχετικά από τις 20 Ιανουαρίου.
Τέτοιους παίκτες για να τους πάρεις πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Αν κυλήσει ο χρόνος τότε οι πιθανότητες θα λιγοστεύουν αφού στη συνέχεια θα μπουν στο… χορό πολλοί. Σε περίπτωση πλειστηριασμού δεν υπάρχει καμία τύχη. Τώρα το «ψήσιμο» μπορεί να πιάσει τόπο.
Λεφτά υπάρχουν, διάθεση επίσης, το θέμα είναι να πειστεί και ο στόχος. Για να γίνεται ταξίδι πάντως, έχουν προηγηθεί επαφές οι οποίες κάτι δείχνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου