Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε τις τύχες του μπασκετικού Ολυμπιακού σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα του Θρύλου.

Η πιεστική άμυνα (δεν θυμόμαστε να έχουμε δει την άμυνα της πρώτης περιόδου τα τελευταία χρόνια) ήταν σεμιναριακή, παίρνει από κάθε παίκτη ότι περισσότερο μπορεί, έδωσε ρόλους σε Αγραβάνη και Κατσίβελη, ενώ δε θα αργήσει η ώρα που θα μπει στο ροτέισον και ο Βασίλης Καββαδάς. Έχει "φτιάξει" την ψυχολογία κάποιων παικτών και αυτό "βγάζει μάτια", με πρώτο και καλύτερο τον Οθέλο Χάντερ και στη συνέχεια τον Ντάνστον, τον Πέτγουεϊ και τον Μάντζαρη.

Δεν αφήνει τους παίκτες να χαλαρώσουν και τους ζητάει επίμονα να μην κοιτούν το σκορ και να παίζουν στο "κόκκινο" μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Έδωσε -ίσως το σημαντικότερο- ξανά ψυχολογία στους παίκτες και αυτό είναι ολοφάνερο στο παρκέ.

Στο χέρι του Σφαιρόπουλου είναι να μείνει για πάρα πολλά χρόνια στο λιμάνι και να οδηγήσει το Θρύλο σε επιτυχίες. 

Στο χέρι των Αγγελόπουλων είναι επίσης να βοηθήσουν το νέο κόουτς με ότι -ενδεχομένως- ζητήσει και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για πολλά χρόνια...

Το χειροκρότημα που κέρδισε απόψε η ομάδα είναι το καλύτερο... νέο της βραδιάς. Η αγωνιστικότητα, το πάθος και η θέληση δείχνουν να κερδίζουν ξανά σιγά σιγά τον κόσμο... Ελπίζουμε τα αποψινά... μαγικά πράγματα που είδαμε να έχουν συνέχεια. 

Ας στηρίξουμε αυτή την ομάδα όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούμε γιατί κάτι καλό έχει αρχίσει να φαίνεται στο βάθος του τούνελ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου