Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ... ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ!

Θέμα ημερών ή και ωρών είναι να ξεκαθαριστεί οριστικά η υπόθεση Αμπιντάλ με τον Γάλλο να ταξιδεύει την Πέμπτη για Βαρκελώνη.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναχώρησε την Πέμπτη για την Βαρκελώνη, έχοντας μαζί του και 3 αποσκευές.

Αυτό σημαίνει (εφόσον ισχύουν όλα αυτά) πως ο Γάλλος δεν θα είναι στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 16.30. Έτσι και αλλιώς βέβαια αυτές τις ημέρες υπάρχει και διακοπή αλλά και άδειες για τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να πάρουν όλοι τις απαιτούμενες ανάσες.

Κατά τα άλλα όμως μένει να αποσαφηνιστούν πλήρως και επισήμως οι προθέσεις του ίδιου του έμπειρου μπακ για την συνέχεια της καριέρας του και το κατά πόσον θα βρίσκεται ή όχι στο ρόστερ της ομάδας από την Γενάρη και μετά. Κάτι που σίγουρα θα γίνει άμεσα σαφές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Από τον Ολυμπιακό πάντως ως γνωστόν έχουν διαψευστεί όλα όσα έχουν διαρρεύσει για τον Αμπιντάλ. Κατά τα άλλα όμως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τουλάχιστον έναν στόπερ για τον Γενάρη, όπως έχουμε αναφέρει. Έναν παίκτη που να τυγχάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Μίτσελ. Ο νέος κεντρικός αμυντικός δεν έχει κλείσει από τώρα. Θα συμβεί όμως και αυτό στο άμεσο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου