Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ... ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ντύσουν τον Τζόελ Κάμπελ και πάλι στα ερυθρόλευκα φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, ωστόσο η εξαιρετική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και η σπουδαία χρονιά που έκανε στον Ολυμπιακό πέρυσι, κρατάνε το όνομά του ψηλά στη λίστα όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδος, αλλά και αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος εξτρέμ θα αποχωριστεί το Λονδίνο τον προσεχή Ιανουάριο, είτε ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο Μίτσελ έχει ανάψει εδώ και αρκετό καιρό το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επιστροφή του Κοσταρικανού στο Θρύλο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αρσέν Βενγκέρ, τους ομόλογούς τους στην λονδρέζικη ομάδα και φυσικά με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ήδη ομάδες όπως η Ίντερ, αλλά και οι Μίλαν, Μπενφίκα έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου